Чому зупиняється онлайн відео?

02.05.2015 18:46

Найчастіше гальмує чи зупиняється відео в інтернеті через наступні причини:

1. Слабкий комп’ютер, потужності процесора або оперативної пам’яті не вистачає. Якщо раніше все працювало добре і Ви впевнені в тому, що ресурсу Вашого комп’ютера вистачає то подивіться чи навантажений процесор, скільки вільної пам’яті залишилось і чим вона зайнята у даний момент. Можливо, Ваш комп’ютер сильно захаращений непотрібними програмами. Почистіть кеш браузера, тимчасові файли за допомогою спеціальних програм (наприклад ССlеапеr). Також позакривайте лишні вкладки у браузері, оскільки вони теж забирають оперативну пам’ять.

2. Швидкість інтернет-з’єднання низька, її можна перевірити тут.

3. Віруси. Переконайтеся в тому, що у Вас встановлений та обновлений якийсь антивірус, хоча б безкоштовний. Здійсніть перевірку системи на віруси.

4. Неполадки з браузером, кодеками чи флеш-плеєром. Спробуйте подивитися відео онлайн у інших браузерах, можливо, проблема саме у ньому. Завантажте оновлення flash player з офіційного сайту.

5. Перегрівається процесор або відеокарта. Можливо, запилилась система охолодження одного із процесорів (центрального або графічного). Почистіть комп’ютер від пилу.